balk

Dj's

Wij maken gebruik van de diensten van bekende DJ's met verschillende stijlen en verschillende netwerken. Hiermee versterken ze elkaar in het concept en zorgen ze bij openbare aangelegenheden allen voor extra betalende bezoekers op uw evenement.


 
DJ Salva
Deze Amsterdammer heeft een heerlijke groove in zijn stijl. Met zijn markante voorkomen heeft hij inmiddels vele clubs in NL voorzien van knallende beats. Salva kan prima overweg met zowel lounge, club house als tech house. Voelt zich thuis in vele soorten omgevingen, heeft inmiddels een prachtige trackrecord met o.a. Mercanti, Little Sins, Wasteland en optredens op Ibiza. Een DJ met een brede scope. Salva zegt altijd: 'Ik denk niet in muziekhokjes, ik heb mijn eigen stijl'.
  DJ Charlie da Farma
Getalenteerde ambitieuze club house DJ met de X-factor. Richt zich met zijn populaire clubhouse stijl op het 25+ publiek. Zowel geschikt als voor- hoofd- of nagerecht. Maakt graag uitstapjes naar Latin house of covers, is ook niet bang om wat steviger te draaien. DJ ervaring opgedaan in the greater R'dam area.
 more

 
DJ Mel Marquez
Zeer ervaren house DJ met residency in club Vie en een flinke schare fans. Kan zich feilloos aanpassen aan publiek, locatie en ambiance. Heeft meerjarige ervaring in de housescene en weet hoe je een zaal moet laten kolken. Topper!
  DJ Lex on Dex
Deze jonge enthousiaste hond heeft binnen no time het vak geleerd. Club house met een techy tintje is zijn specialiteit, kan overigens ook overweg met happy club en deep house. Heeft zich bijzonder snel ontwikkeld tot een breed inzetbare DJ. De DJ met de smile en de passie!

 
DJ Maxx Owen
House DJ met zijn roots in het Rotterdamse hart. Is momenteel resident DJ in Rox op zaterdag en zondag en heeft op vele plekken in R'dam de zaak op zijn kop gezet. Draait melodieuze club, maar kan ook knallen met real house.
  DJ Jelle
Vrolijke DJ met een breed palet. House, covers of jaren 80-90, Jelle heeft het allemaal in zijn platentas. Heeft een lang verleden als party-DJ en kan ook uitstekend uit de voeten op een club of buitenlocatie.

 
Ed Struijlaart
Deze professionele leadzanger en gitarist heeft met zijn voormalige band Stud Muffins de hele wereld rondgetoerd. Ed kan solo of als spectaluculaire begeleiding bij een dj worden geboekt.
  Cherokee on Percussion
Een van Nederlands beste percusionisten. Cherokee heeft een uitgebreide trackrecord aan optredens in Nederland en kan geboekt worden als begeleiding bij een DJ.

Schrijf je in
voor de nieuwsbrief

balk
balk